Forsiden

Kontakt

Billeder

Link

27 MHz

Camping

Campingture

Asgers PC-service

 

 

Velkommen til vores side, der vil omhandle historier om og fra de steder vi har

besøgt på vores mange ture med campingvogn.

 

Der skulle dog gå 20 år før vi drog uden for Danmark og i 2009, lod turen gå til Holland. En absolut overkommelig tur for en familie med 2 børn.

 

I 2010 stod der SEE 20:10 på programmet. KFUM Spejdernes korpslejr i Skive i uge 30 var hovedmålet for vores ferie sammen med det meste af min kones familie og gamle spejdervenner.  Det er noget der skal opleves og noget der er svært at gengive i de samme fede oplevelser som det er at være deltager på en spejderlejr med næsten 15.000 spejdere.

 

Selv om vi aldrig har tilhørt gruppen af danskere der stikker af til Italien eller andre eksotiske rejsemål i Europa er vi dog så småt begyndt at snuse til det. Her i 2011 kommer turen til at gå til Tyskland i området omkring Harzen. For som jeg sagde til konen en aften: ”Vi er jo ved at have alderen til Harzen”

 

Foto på vej

modelfoto

modelfoto

Vi starter lige med lidt historie

Vores første Campingvogn var en Chateau Touring 360 fra årgang 1985. Købt i 1986

 

Vores anden vogn blev købt brugt i 1992 og var en Knaus 500TSK Skandinav fra 1988. En rigtig god campingvogn som vi var meget glade for og som var os en tro følgesvend i 13 sæsoner fra 1992 - 2005.

Selv forteltet overlevede alle 13 år og ja - det blev brugt hver gang vi var af sted.

 

Efter 13 år i en Knaus trængte vi til at prøve noget andet. Der var sket en del på markedet og vores valg blev en helt ny vogn. Vi valgte en Adria Altea 502 DK med køjer. En rigtig dejlig vogn som vi valgte at lægge gulvvarme i da den ikke er lavet med blæservarme. Og så passede den helt perfekt til os med 2 børn.

 

Efter ca. 3 sæsoner i en køjevogn og med en søn der var blevet teenager blev køjerne sat til salg. Vi tog dog lige en 4. sæson i den.

Nu var det så blevet efterår i 2009 og der var masser af gode tilbud på de såkaldte overgemte modeller.

Vi havde været meget glade for Adriaen og havde derfor ingen betænkningstid ved valget af en ny af slagsen.

Det blev til en Adria Adora 472 LU

Jeg ved godt det er med enkelt senge og jeg tit har sagt at det var jeg ikke gammel nok til endnu, men lad det ligge. Det er mega dejligt og når vi trækker den lille lamelbund ud mellem sengene og laver en stor dobbeltseng bliver det ikke dårligere selv om den mindste af drengene er 8 sover vi godt der alle 3.